Zere voeten - Reisverslag uit Breda, Nederland van Sjoukje Appels - WaarBenJij.nu Zere voeten - Reisverslag uit Breda, Nederland van Sjoukje Appels - WaarBenJij.nu

Zere voeten

Blijf op de hoogte en volg Sjoukje

12 September 2006 | Nederland, Breda

Hallo allemaal,

Afgelopen weekend was het dan zover, 'De 80 van de Langstraat". Wat een happening. Het was erg gezellig in Waalwijk, maar ook in de dorpen eromheen. Wat veel mensen langs de kant en dat de hele nacht door. Dat vond ik wel erg bijzonder.
Maar jullie zijn natuurlijk benieuwd hoe het me vergaan is? De eerste paar uur gingen me vrij makkelijk af. Zo tegen drie uur kreeg ik erg veel slaap. gelukkig kwamen we toen snel bij een vezorginspost waar we kofie en een broodje kregen. Dat deed me goed. De slaap was daarna wel voorbij, maar toen begon langzaam de pijn de kop op te komen. Spierpijn in heel mijn onderlijf, maar spierpijn is niet erg. Wel vond ik het erg vervelend dat mijn achillespees, waar ik al eerder geblesseerd was, en mijn rechterenkel gingen opspelen. Na veel pijn en een aantal tranen heb ik rond 6.00 uur besloten te stoppen. Ik ben nog doorgelopen tot het volgende verzorgingspunt in waspik, daar was ik om 8.00 uur. Toen hadden we 53 km gelopen.
Op de site www.delangstraat.nl kun je zien hoe het was en langs welke verzorgingspunten ik ben gekomen, mijn rugnummer was 2598. Het gaat nu, op wat spierpijn na, eigenlijk heel goed. Pijn is maar relatief. Ik denk dat ik die 80 nog wel een keer ga lopen!
Nu jullie weten hoeveel ik gelopen heb, willen julie natuurlijk graag het geld over maken. Ik zal de gegevens nog een keer herhalen. Het geld kan overgemaakt worden op mijn rekeningnr: 11 19 13 950 t.n.v S.A.W. Appels te Breda o.v.v. Camino Especial. Alvast bedankt allemaal voor het sponsoren. En de mensen die zoveel vetrouwen hadden dat ze me al gesponsord hebben ook hartelijk bedankt.

Nu op naar de volgende uitdaging. Gelukkig kan ik dinsdag lopend het vliegtuig in.

Liefs Sjoukje

• 12 September 2006 - 05:51

Ine:

wat een prestatie! Ik zal vanavond het geld overmaken.
    Ik zie je niet meer op het werk, een hele fijne tijd in zuid amerika.

• 12 September 2006 - 06:49

Marieke:

Super hoor! Echt heel knap van je. Nu kun je je echt gaan voorbereiden op je super trip. En zo nu en dan een traantje mag best! Ik zal het geld overmaken. Geniet van je laatste week.

• 12 September 2006 - 10:19

Gerda:

petje af sjoukje:ik doe het je niet na. en het beloofde geld maken we natuurlijk direct over, wat ons betreft voor 80 km, want het goede doel kan het heel goed gebruiken! een hele fijne reis!

• 12 September 2006 - 11:55

Johanna En Govert:

Goed gedaan Sjoukje, wij zijn trots op je en maken het geld over. we wensen je een heel fijne vakantie toe, laat af en toe eens wat van je horen

• 12 September 2006 - 13:55

Suzanne:

he sjoukje,
    kei goed man en een keer een traantje is helemaal niet verkeerd. En nu is het tijd voor zuid-amerika. Heel veel plezier.
    xxx suzanne

• 12 September 2006 - 15:29

Vero En Marieke:

Super gedaan Sjouk!! Onze sponsor bijdrage is al in je bezit. Nog maar een weekje....!!

• 13 September 2006 - 21:21

Judith S.:

Nou ik vind het echt heel knap hoor. Ik zou zeggen op naar Zuid-Amerika,maar ik heb gemerkt dat je daar al met 1 been bent. En daar hebben we alle begrip voor.Ik wens je heel veel reisplezier en een onvergetelijke ervaring toe. Veel geluk. Groet Judith

• 14 September 2006 - 10:33

Koen En Manon:

Hoi Sjouk, geweldige prestatie hoor, het geld staat erop en heel veel groeten aan Daantje in Equador, geniet!!

liefs Koen en Manon

• 15 September 2006 - 20:29

Marieke:

Lieve Sjoukje,
    Je laatste werkdag zit er op. Viel het mee? Vast! Nu kun je je echt helemaal gaan richten op die super trip. Laat me nog even je privé mail adres weten voor de censuur mailtjes ;) Mijn privé adres is m.m@planet.nl
    Veel suc6 met loslaten van alles en iedereen hier en een hele goede vlucht.

• 18 September 2006 - 17:31

Anouk:

He Sjoukje,

leuk je vandaag nog even gezien te hebben voordat je op reis gaat! Heel veel plezier en geniet ervan. Ben benieuwd wat je allemaal gaat beleven....

• 19 September 2006 - 10:00

Janine Uut Alphen:

Heej Sjouk

Ik lees net pas je mail in het kantoor (ben net 2 weken met vakantie geweest namelijk!)
    Wat een gave onderneming!
    Heel veel succes en veel plezier. En wat knap zeg, zo'n eind lopen. Had je Toos nog om advies gevraagd? die is natuurlijk expert!
    Nou meid toitoitoi, en als je terug bent hebben wij er weer een kleine bij! (19 nov uitgerekend)
    groetjes!
    Janine

• 20 September 2006 - 01:23

Danielle:

Hi Sjouk,

Inmiddels ben je goed aangekomen hier in Quito en hebben we van je al de cheque gekregen met het geld. SUPER dat je zo goed gelopen hebt en bij deze wil ik ook de sponsoren natuurlijk bedanken!! We kunnen het geld zeker goed gebruiken nu we met hulpmiddelen voor gehandicapten willen starten!

En verder gaan we het hier gezellig maken!

Liefs Danielle

• 20 September 2006 - 07:02

Els H:

Hoi Sjoukje, ik lees dat al op je bestemming aangekomen bent. Alles goed gegaan? Ook met de overstap?
    En die 53 km is een geweldige prestatie, ben er maar trots op.
    Geniet en laat alles los!!